Interblock swimming, open day en tests - Reisverslag uit Hong Kong, Hong Kong van Lizette Krist - WaarBenJij.nu Interblock swimming, open day en tests - Reisverslag uit Hong Kong, Hong Kong van Lizette Krist - WaarBenJij.nu

Interblock swimming, open day en tests

Door: lizettekrist

Blijf op de hoogte en volg Lizette

09 Oktober 2011 | Hong Kong, Hong Kong

Haallo allemaal :)
Ik ben net terug van de interblock swimming competition (die block 2 natuurlijk heeft gewonnen, ok niet helemaal alle onderdelen, maar toch) waar ik scheidsrechter was. Daarvoor heb ik zelf gezwommen en wat huiswerk gemaakt voor Frans.
Verder was het een hele relaxte week (na china dus) waarin ik rustig de was heb gedaan, mijn kamer opgeruimd, foto's uitgezocht en op facebook gezet, gechillt op het strand en bij de stairs, applecrumble gebakken, boek gelezen...
Alleen donderdag was een beetje intens, toen had ik 2 toetsen (bio en wiskunde, bio was gewoon leuk en wiskunde was een ramp. Ze tellen allebei niet mee) en Arthouse, waarbij we een film genaamd "the Cook, the Thief, his Wife and her Lover" hebben gekeken die zeker intens was. Een hele donkere film met zware muziek en rottend eten en vreemdgaande vrouwen (vandaar de Lover) en een heel smerig einde. Wel een goede film verder. Dat klinkt misschien tegenstrijdig maar dat is het niet :).
Voor movienight (iedere vrijdagavond is dat), dat is trouwens waarvoor ik die applecrumble had gebakken (die verder heel goed gelukt was, zeker als je erbij bedenkt dat ik geen mixer, geen schilmesje, geen weegschaal en geen vorm om het in te bakken had), hadden we een hele leuke film over een student op Harvard die de ware betekenis van leven leert maar toen ben ik halverwege weggegaan voor de BOB. (jaja Jolien ;))
Het grote mysterie van de BOB's trouwens; Beer on the Beach. En dat is het. Een heel achteraf strandje met een fantastisch uitzicht waar een vuurtje wordt gemaakt en dan drinken en kletsen en rondlopen en gitaarspelen... Dat soort dingen.
Vanavond hebben we een Voice (een praatje van 20 minuten met daarna een discussie. Het doel is feiten te leren over iets waar niemand echt iets over weet maar wel stoer over doet) over Bullfighting van mijn grote vriend José (Spanje) dus dat wordt leuk. Iedereen is zich al de hele dag aan het verkneukelen over de "Boice" van vanavond van "José from Espain, over the especial thing bullfighting. Only twenty mienietes!". Geweldig accent heeft hij.
Na de voice hebben we een Cafémeeting om te praten over het volgende café, volgende week zaterdag en daarna naar de assembly hall voor een praatje van the principal. Nu al zin in.
Nu ga ik weer aan mijn Frans huiswerk, dikke kus voor iedereen en reageer alsjeblieft als je iets denk of wilt zeggen of vragen want reacties zijn leuk :)
Lizette
ps: Onze Chinaweek indeling is bekend! Ik ga met project 4 (met Jose en Jason en Paloma en nog meer leuke mensen) muren schilderen voor arme kinderen in Guangzhou!

• 09 Oktober 2011 - 09:35

Martine:

Die film heb ik ook gezien. Heftig ja. Grappig, BOB is hier degene die NIET drinkt. ;-) Hou jij het ook een beetje oner controle?
    KNuffel mama

• 09 Oktober 2011 - 09:38

Lizette Krist:

Ja mama

• 09 Oktober 2011 - 18:49

Eva En Karin:

Dat zijn wel heel andere BOB's! Ieder weekend feest, dat klinkt goed. Eva had haar disco-verjaardagsfeest afgelopen vrijdag, inclusief dj en lichtshow, jaja. Maar een BOB ziet zij ook wel zitten. En zij zou graag helpen met muren schilderen in China. Is dat gewoon een leuk kleurtje of graffiti - achtig? Veel plezier en succes met alles, liefs Eva en Karin

• 12 Oktober 2011 - 14:03

Rob:

Leuk om wat je horen. Zo te horen gaat het je goed. Het klinkt als een vis in het water. Hoe zeg je dat in het Engels?

alle goeds!