Chinese new year
Door: lizettekrist
Blijf op de hoogte en volg Lizette
29 Januari 2012 | Hong Kong, Hong Kong
Mijn week was heerlijk, lekker bijgeslapen, geen school, geen verplichtingen, chillen... :)
Geen grap, het was heerlijk om op LPC te zijn zonder alle schoolstress, het is veel leuker hier als iedereen uitgeslapen en blij is!
Ik ben afgelopen week iedere keer rond een uur of twee gaan slapen en om 12 uur opgestaan (sterker nog, ik ben zo aan dat ritme gewend dat ik de afgelopen 2 dagen uit mezelf om 12 uur wakker ben geworden!) dus het gaat leuk worden om morgen weer vroeg op te staan.
Wat ik afgelopen week heb gedaan...
Maandag dus naar Ocean park, wat geweldig was. Heel gezellig, we waren met een leuke groep, en het was lekker rustig want het weer was niet erg goed. We hebben een zeester geaaid, de dolfijnenshow gezien, in de snelste achtbaan in Azie gezeten en heel veel gelopen.
Dinsdag lekker uitslapen dus en 's avonds naar de stad om in Chung King Mansion Indiaas te eten (heerlijk weer) en daarna naar het vuurwerk te gaan wat heel mooi was, voor niet-Nederland. Ik heb toch liever dat het overal om je heen is en je het kan ruiken en het hard knalt dan mooie 8-jes en smileys.
Woensdag zou ik naar Macau gaan maar het geld was op dus dat is niet doorgegaan. In plaats daarvan ben ik naar het anti-rasism feest bij Oda (Noorwegen) en Precious (Nigeria) geweest wat heel gezellig was. Dansen op Michael Jackson en vooral veel eten eigenlijk.
Verder heb ik eigenlijk niet echt een idee meer van wat ik heb gedaan. Behalve eindelijk 3 idiots (de bollywood film van vorige week remember?) afkijken, aan bio werken en gisteren een nep-BOB wat heeeeeerlijk was (and so was the wine).
Vandaag meer bio en naar Mong Kok voor Jasons verjaardag, ik heb een nieuw horloge nu en heerlijk chinees gegeten voor 5 euro.
Life's good.
Ik ga snel slapen ander overleef ik morgen niet, geniet van Nederland!
(oh ik was van plan overdenkingen over Hong Kong neer te pennen want voor mij is het heel normaal om een groep giechelende meisjes in Hello Kitty ourfits te zien waarvan dan blijkt dat ze allemaal ongeveer 30 zijn maar dat moet volgende week dan maar)
LIEFDE!
Lizette
29 Januari 2012 - 16:04
Nico:
"geniet van nederland" ja dat kan je nou wel zeggen maar het gaat keihard vriezen! hebben wij weer -.-
ik heb je trouwens al moeilijk lang niet gezien (duuh, maar toch) en ik zag op je facebook een blogding staan dus ik denk ik zeg even iets. hoe oud ben je inmiddels? ik hou t allemaal niet bij, ik weet niet eens hoe laat het is. je hebt zelfs helemaal mn vriendin gemist (we hadden bijna 7 maanden) .. en ik wil een foto van een groep giechelende hello kittys o.O of hoe the fuck je dat dan ook schrijft. (ja ik laat je maar lekker wat lezen ik heb net alles gelezen wat jij hebt geschreven dit hele jaar! het nederlandse jaar dan..) het is toch t jaar van de draak dit jaar?
gawd is er nog iets wat ik kan vertellen .. niet echt.. wauw in hong kong gebeurt zo veel op een dag wat bij mij in een jaar gebeurt (of wat is t..) behalve dat je geen 7 maanden een vriendin kan hebben binnen 1 dag.. maar dat vergeten we even ;)
en kom eens langs als je weer eens in nederland bent ofzo.. (al heb je een 'holyday in cambodia', van guitar hero :D)
oh iemand praat tegen me! ik ga.. trouwens ik heb ook skype! voeg me toe! ik weet mn naam niet meer maar maakt niet uit.. -
29 Januari 2012 - 16:27
Martine:
hoi lief, fijn dat je weer bijgeslapen bent en en zonder jetlag aan de slag kunt volgende week.
Wij tellen de dagen voor onze reis naar HK en ik werk heel hard vooruit om alles af te krijgen .
OJa die hello kitties wil ik ook zien ;-))
XxM