Chinaweek, films en Mong Kok
Door: lizettekrist
Blijf op de hoogte en volg Lizette
20 November 2011 | Hong Kong, Hong Kong
Afgelopen week was heel druk. Veel oefenen voor de show die we voor "onze" kindjes moeten doen in Chinaweek, veel werk en heel weinig slaap want mijn kamergenootje had heel veel toetsen dus haar lamp bleef aan tot laat iedere nacht en als dat niet zo was, dan was er iets anders. Ik ben afgelopen week 4 keer later dan 3 uur gaan slapen. Maar het gaat goed hoor! Ik heb het nog steeds superleuk.
Iets wat ik drie keer heb gedaan deze week is naar Mong Kok gaan, wat een buurt is in Hong Kong waar ze de ladiesmarket hebben (heel goedkope straatmarkt) en Langham place (heel duur winkelcentrum waar ze lekker eten en H&M hebben). Woensdag met Amanda (Brazilie) en Shani (Israel) om kleren te kopen, vrijdag met Jason (Nieuw-Zeeland), Paloma(Wales), Alisher (Tajikistan) en Michi (Duitsland) om... Nat te regenen? We wilden gewoon even van campus denk ik. Zaterdag ben ik met Paloma, Olivia (UK) en Fabiana (Bolivia) geweest om te shoppen en te eten. We hebben hele leuke tweedehands winkeltjes ontdekt en ik heb nog nooit zo genoten van Pizzahut (wat hier extreem fancy eruit ziet trouwens, heel raar).
Verder ben ik ook met Precious (Nigeria) en Nathalie (Hong Kong) nog naar Ma On Shan geweest om voor Precious een nieuwe bril te kopen dus ik heb veel geshopt deze week.
Ik ben de structuur vergeten he? Sorry.
Verder highlights van de week:
- Films kijken (2 zombiefilms en yesman) op vrijdag en zaterdag
- een discussie over corruptie met Mustafa (Irak)
- ISTA (iets met international en theatre) op school, dus alle theater studenten zijn gestrest, ik heb koekjes gebakken met Queeny omdat dat moest van de theaterdocent en er was canteenparty (waar wij niet naartoe mochten, maar ik ben toch gegaan)
- het voedselpakket wat papa me heeft gestuurd is een pak minispeculaasjes, een halve zak pepernoten en een pak stroopwafels armer en het was heerlijk
Vandaag ben ik weer bij het Joodse filmfestival als vrijwilliger en verder ga ik denk ik niet zoveel doen behalve pakken voor CHINAWEEEEK :)
Volgende week is dus Chinaweek, dus ik heb geen internet van maandag 9:30 tot zaterdag rond 5 uur 's middags als we terugkomen.
Ik hoop dat het een week gaat worden met veel schilderen, rondrennen, zingen met de kinderen, een fantastische show met onze groep en heel veel plezier en ik denk dat dat wel gaat lukken. Zoals het er nu uit ziet.
Ik heb er zin in.
Dikke kus,
Lizette
ps: zeg, dat ik nou in Hong Kong zit betekend niet ineens dat jullie me niets hoeven te vertellen he. Ga eens mailen jongens!
20 November 2011 - 09:52
Eva & Karin:
Heel veel plezier tijdens de China-week & succes met de show! De hele week zonder internet... Dat zal ook een bijzondere ervaring worden! Liefs van Eva & Karin -
20 November 2011 - 10:04
Mamartine:
Dankjewel weer, een hele goede en fijne week gewenst straks.
Ik zie best veel op facebook, we volgen je wel hoor. Hier is het vanochtend mistig (wil je echt weten!). SInterklaas is er, daar zijn we allemaal ook wel druk mee. Heb jij je pakjesavond al geregeld? Nanda heeft hele grote kleine hondjes - echt belangrijk ;-)
Dikke knuffel mama -
20 November 2011 - 19:49
Marjoleine:
hi lievie, ik stuur je wel een mailthe hoor. x -
20 November 2011 - 22:27
Yolanda:
Hoi Lizette
even een berichtje uit utrecht
Bijna elke week lees ik even je verslag
Erg leuk hoor, ondertussen hoe ik hier je kamer schoon lekker simpel hoor het blijft er erg netjes. Maar ik vond het leuker als die vuil was dan was je er maar binnenkort kom je weer even thuis gezellig hoor weer lekker je rommel opruimen. Geniet nog even en tot gauw
Groetjes Yolanda -
23 November 2011 - 00:15
Margreet:
Dag Lizette, Ook ik lees elke week je blog om je belevenissen te volgen. Je kunt er trotst op zijn dat je zo trouw blogt en daarmee een traditie van je voorgangers hooghoudt! Veel plezier tijdens Chinaweek en wat grappig dat draaiende molentje onderaan je site! Ik word er wel wat draaiierig van, maar leuk is ie! Ga je nog voor Piet spelen voor de Hollandse kindjes?