Terug in LPC
Door: lizettekrist
Blijf op de hoogte en volg Lizette
09 Januari 2012 | Hong Kong, Hong Kong
Inderdaad, zoals ik vorige week al zei, ik zit nu op mijn bed in mijn kamer in mijn block in Hong Kong na heerlijk (kuch) te hebben gegeten in de kantine, ingecheckt te hebben en naar de stairs te zijn geweest en al alles (oke, bijna alles) weer te hebben uitgepakt.
Mijn laatste week in Nederland (en Frankrijk) waren ontzettend genieten, heel veel gezelligheid, leuke mensen, leuke dingen.
Het is gek om weer terug te zijn en alle mensen hier weer te zien en alle dingen die ik hier deed weer te doen (wassen, voornamelijk, en stofzuigen enzo) en weer internet te hebben dat om 12 uur eruit gaat (vandaar dat ik laat ben trouwens) en een hele hoop werk ineens (dat helpt ook met het laat zijn).
Gisteren ben ik dus aangekomen, rond een uur of 4 na een goede vlucht met weinig slaap. Om half zeven waren we op campus (Queeny, Matias (Noorwegen) en ik), net op tijd voor het eten.
Vandaag meteen school en dat was heel zwaar met een jetlag en allerlei goede voornemens over opletten tijdens de les, en nu zit ik Frans te maken. Of eigenlijk dus een blog te schrijven.
Het begint allemaal meteen lekker druk, ik heb veel zin in mijn 2e term op LPC en alles hierna, twee weken school eerst, en dan alweer vakantie!
Dikke kus,
Lizette
09 Januari 2012 - 10:31
Mamartine:
Wat lekker dat je er weer zin in hebt. Dat is een goed begin en met een beetje aandacht gaat het ook allemaal heel goed lukken.
Knuffel mam