1992 (50/20) - Reisverslag uit Hong Kong, Hong Kong van Lizette Krist - WaarBenJij.nu 1992 (50/20) - Reisverslag uit Hong Kong, Hong Kong van Lizette Krist - WaarBenJij.nu

1992 (50/20)

Door: Lizette

Blijf op de hoogte en volg Lizette

23 September 2012 | Hong Kong, Hong Kong

Lieve allemaal, van harte gefeliciteerd met de 50e verjaardag van UWC en de 20e verjaardag van Li Po Chun!
De afgelopen week stond in het teken van de verjaardagen (the 50/20 celebration), met talks en videos en een camera ploeg op school en als grote afsluiter was er vanavond een gala dinner in het Marriott hotel in Central Hong Kong om geld te verzamelen voor beurzen. Ik was gekozen als ambassadeur en heb dus de hele avond in een mooie jurk met mijn witte hoedje handjes staan schudden. Alle ambassadeurs hadden een tafel met 11 gasten ( van de in totaal 300 gasten) , mijn tafel was gevuld met leerlingen van LPC die in 1992 begonnen zijn in LPC als eerstejaars, de pioneers. Het was ontzettend gezellig en het eten was heerlijk.
Verder stond deze week ook in het teken van papa, papa is hier nog tot aanstaande zaterdag en vrijdag zijn we met een groep vrienden van mij in Chung King Mansions uit eten geweest bij Taj Mahal, wat weer heerlijk was. Daarna nog voor Frozen Yoghurt en weer naar school voor de verjaardag van Laerke (Denemarken) die 18 is geworden, wat we uitgebreid gevierd hebben.
Afgelopen zaterdag (ja in HK is het al maandag) zijn papa en ik naar de stad geweest en hebben we de hele dag geshopt en gegeten.
Verder gaat het goed met me, ik geniet ontzettend hier, maar ik ga nu lekker slapen want het is al laat.

• 23 September 2012 - 19:02

Karin:

Leuk dat het gala een succes was. Ik wilde dat ik mijn school had afgemaakt bij UWC, altijd feest. Wat een gemiste kans! Geniet van alles, xk